Zonnestroominstallaties

Zonnestroominstallaties

Groots met zonne-energie

De zon geeft energie. Heel gemakkelijk wekt u met zonnepanelen uw eigen energie op. Licht wordt via het panelensysteem omgezet naar spanning, hetgeen een beste besparing kan opleveren.
Gebruik van zonnepanelen is niet alleen milieuvriendelijk, maar het is uiteindelijk ook gunstig voor uw financiën.
Er zijn tal van fiscale voordelen wanneer u tot zonne-energie overgaat. Deze voordelen maken wij inzichtelijk voor u en we staan u bij in de aanvraag van subsidies. Met onze ruime ervaring kunnen wij uw fiscale voordelen in kaart brengen en u van goed en gedegen advies voorzien.

BouwkeurGroep BV heeft als groothandel zeer veel ervaring met grote, zakelijke projecten en kan u – als installateur – perfect adviseren.
We hebben complete pakketten samengesteld. Deze zijn uiterst scherp geprijsd. Ze bestaan uit:

  • zonnepanelen
  • omvormers
  • bekabeling
  • bevestigingsmaterialen

Ook zijn panelen los afneembaar. Dit geldt eveneens voor onze omvormers. Wij leveren de beste kwaliteit. Hosola komt als een van de beste omvormers uit gerenommeerde testen. Sinds medio 2016 is BouwkeurGroep BV distributeur voor Europa. Dat maakt dat wij merkvast zijn, hetgeen de prijs-kwaliteitverhouding alleen maar ten goede komt.

Bovendien leveren wij sinds kort panelen van het Duitse bedrijf AxsunSolar. Van dit bedrijf zijn wij onlangs officieel distributeur voor Nederland geworden. Heel mooi en uniek zijn de panelen die diagonaal op maat kunnen worden geleverd.